Scholenmarkten

De scholenmarkten in Arnhem en omgeving zijn in november, december en januari. Ze zijn alleen voor ouders of verzorgers. Op één avond kunnen ouders of verzorgers zo kennis maken met verschillende scholen.

Meer lezen
DO IT! voor groep 8

Dit zijn minilessen voor leerlingen van groep 8. In een DO IT! les voor groep 8 kun je alvast meemaken hoe het is om bij ons in de schoolbanken te zitten. Je hoort er meer over via je basisschool.

Meer lezen
Open huis: lekker rondkijken

Ieder jaar kun je lekker rondkijken bij ons, tijdens ons Open Huis. Je kunt alvast leuke opdrachten doen, of een speurtocht door de school. Zo ontdek je vanzelf of het Leerpark goed bij je past!

Meer lezen

Kennismaken

Wil jij naar het vmbo of de praktijkschool? En wil je leren door te doen? Dan maken we heel graag kennis met je. Kom eens langs, dan kun je sfeer proeven en al een beetje aan de slag. Zodat je echt een idee krijgt of Leerpark Presikhaaf iets voor je is. En kies je voor onze school? Dan ga je meteen aan het begin van het eerste jaar op introductiekamp, zodat we elkaar nog beter leren kennen!

Leuk als je kennis komt maken! Heb je nu al vragen? Bel dan gerust mevrouw E.T.T.M. Puts voor de onderbouw of de heer J. van Steinvoorn voor de praktijkschool. Het telefoonnummer is 026 362 91 52. We helpen je graag!

Groep 8, en dan ... ?

Kiezen voor de juiste school lijkt misschien heel moeilijk. Maar jij kunt het ook! Hieronder zie je een video over het kiezen van jouw school, gemaakt door de Schoolkeuzegids:

Aanmelden

Heb je je schoolkeuze gemaakt hebt? En wil je naar het Leerpark komen? Dan kun je je hier aanmelden. 

Leerpark Presikhaaf

© Arentheem College - Cookies en privacy statement